Items where Author is "Ngakan Putu, Sudiarta"

Up a level
Export as [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Group by: Item Type | No Grouping
Jump to: Article
Number of items: 3.

Article

Ida Ayu, Kalpikawati and Ngakan Putu, Sudiarta (2023) KUALITAS PATTY BURGER MENGGUNAKAN JANTUNG PISANG BATU (MUSA BALBISIANA COLLA) SEBAGAI PENGGANTI DAGING. Jurnal Gastronomi Indonesia (JGI), 11 (1). pp. 1-13. ISSN 2302-8475, E-ISSN : 2581-1045

Ida Ayu, Kalpikawati and Ngakan Putu, Sudiarta (2023) KUALITAS PATTY BURGER MENGGUNAKAN JANTUNG PISANG BATU (MUSA BALBISIANA COLLA) SEBAGAI PENGGANTI DAGING. Jurnal Gastronomi Indonesia (JGI), 11 (1). pp. 1-13. ISSN 2302-8475, E-ISSN 2581-1045

Ida Ayu, Kalpikawati and Ngakan Putu, Sudiarta (2023) Kualitas Patty Burger Menggunakan Jantung Pisang Batu (Musa balbisiana Colla) Sebagai Pengganti Daging. Jurnal Gastronomi Indonesia (JGI), 11 (1). pp. 1-13. ISSN 2302-8475, E-ISSN : 2581-1045

This list was generated on Sat May 18 11:46:53 2024 EDT.